Ελληνικά Οργανικά Βότανα

Ποιοι είμαστε

Το φθινόπωρο του 2012 με όραμα και πίστη στους θησαυρούς της Ελληνικής γης, ξεκίνησε μια οικογενειακή επιχείρηση με σκοπό την καλλιέργεια Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών. Μετά από δυο χρόνια πιλοτικών καλλιεργειών κοντά στο ιστορικό χωριό της Χαιρώνειας, ιδρύεται η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΖΟΒΑΪΡΗ Δ. – ΛΥΤΡΙΔΗ Ι.

Σήμερα, η εταιρεία συνδυάζοντας την αφοσίωση με τη γνώση και την εμπειρία με τις ορθές καλλιεργητικές πρακτικές, διαθέτει σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία, μια σειρά από αρτύματα και αφεψήματα με την επωνυμία SPOROS.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΖΟΒΑΪΡΗ Δ. – ΛΥΤΡΙΔΗ Ι. αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση εναλλακτικών καλλιεργειών στην ευρύτερη αγροτική περιοχή. Το φυτικό υλικό που χρησιμοποιεί είναι αυστηρά από δικές της, πιστοποιημένες, βιολογικές καλλιέργειες, που αποξηραίνει και επεξεργάζεται σε εξειδικευμένα μηχανήματα.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας αποτελούνται από επιλεγμένες ποικιλίες Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών που καλλιεργούμε βιολογικά, αποκλειστικά στα κτήματά μας, κοντά στη Χαιρώνεια Βοιωτίας, Ελλάδα.
δειτε τα εδω